Moos for Care

Oncologische massage

Massage bij kanker is een zachte, rustige massage. Het ontspant, is ondersteunend in het ziekteproces of bij herstel en kan de pijn verlichten. Klachten als slapeloosheid, angst, pijn, depressie en stress kunnen met massage minderen.

Aanraking en massage helpt om in balans te komen

Als oncologie-verpleegkundige weet ik van heel dichtbij wat mensen meemaken als ze kanker hebben (gehad). Fysiek en mentaal vraagt een ziekteproces enorm veel van een mens. Waar de één zich afsluit voor de nare en zware boodschap, lijkt de ander te verdrinken in angst, verdriet en pijn.

Niets is gek als het om ziekte, pijn en verlies gaat.
Met liefde en aandacht open ik mijn handen om met deskundige aanraking dát aan te raken wat aandacht verdient. Zachtheid is daarbij het sleutelwoord.

Massage helpt om de ontspanning op te zoeken en vast te houden

Massage bij kanker staat niet los van de reguliere gezondheidszorg. In een uitgebreide intake nemen we behandelingen, medicatie en eventuele bijwerkingen en andere klachten aandachtig door. Zo stem ik de massage nauwgezet af op jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

De massages zijn een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, wanneer u behandeld wordt gericht op genezing van de ziekte.

Ook wanneer je niet meer beter wordt, en in de zogenoemde palliatieve fase bent terecht gekomen, is deze massage fijn en ontspannend. 

Tarieven oncologische massage Moos for Care

  • De eerste afspraak bestaat uit een intake en eerste massage 
    1,5 uur à € 70,00
  • Vervolgafspraak
    60 minuten € 55,00

Wanneer mag ik je niet masseren | contra-indicaties

Als je koorts hebt, een infectie aan wonden, breuken of een hoge bloeddruk, is het beter de massage uit te stellen. Je lichaam heeft dan iets anders nodig. Twijfel je over contra-indicaties? Vraag me om advies!

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen