Moos for Care

Deep tissue massage

Naast behandeling van spier en bindweefselspanning wordt ook het autonome zenuwstelsel weer in balans gebracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van een tussenstof (olie) De strokes die worden uitgevoerd worden gedaan door middel van mijn ellebogen, vuisten en knokkels.

Wat is deep tissue massage?

Deep tissue is een massagetechniek die ingezet kan worden bij (chronische) klachten aan het spier- en bewegingsapparaat, bij RSI-klachten,

Naast behandeling van spier- en bindweefselspanning wordt ook het autonome zenuwstelsel weer in balans gebracht.
Er wordt geen gebruik gemaakt van een  tussenstof (olie)
Bij de massage strokes (bewegingen) werk ik met ellebogen, vuisten  en knokkels. Deze vorm van massage maakt op diep niveau chronische bindweefsel- en spierspanning los en geeft tegelijkertijd een zeer ontspannend gevoel bij de client.

Voor wie?
Heb je RSI-klachten, pijn door het carpaal tunnelsyndroom, heftige en negatieve emoties, dan is een Deep Tissue Massage dé behandeling.
Pijn en negatieve emoties zetten zich vast in het lichaam, zoals in de schouders, de nek en de rug.

Na de intense en diepe strokes, gaan we over op een zachtere massagetechnieken. Hierbij gebruik ik olie. Zo sluiten we de harde energie af met zachte energie.

Wanneer kan deep tissue worden ingezet...

  • Bij overbelasting van het spier/bewegingsapparaat
  • Carpaal tunnelsyndroom
  • RSI klachten
  • Sterke negatieve emoties die niet geuit worden (zoals woede-angst) die zich uiteindelijk vast gaan zetten in het lichaam (denk aan vastzittende schouders/nek/rug

Na het uitvoeren van de strokes zonder tussenstof (olie) maak ik gebruik van diverse massage technieken met olie. Om na de harde energie af te sluiten met zachte energie.

Tarieven | Deep tissue massage

Een deep tissue massage duurt:

  • 60 minuten

Jouw investering

  • € 54,45

Wanneer mag ik u niet masseren | contra-indicaties

Als je koorts hebt, een infectie aan wonden, breuken of een hoge bloeddruk, is het beter de massage uit te stellen. Je lichaam heeft dan iets anders nodig. Twijfel je over contra-indicaties? Vraag me om advies!

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen