Moos for Care

Over mij

Mijn naam is Chantal van der Heijden. Oncologie-verpleegkundige. Massage is een prachtig middel om fysiek en emotioneel te ontspannen. Je lichaam wordt aangeraakt, je bent letterlijk in goede handen.

Over Chantal

Ik ben al 20 jaar werkzaam als oncologie-verpleegkundige en ben al langere tijd geïnteresseerd in de heilzame werking van massage. In 2016 heb ik verdiepende opleidingen voor het vak van masseur gedaan. Al een aantal jaar werk ik naast mijn baan als oncologie-verpleegkundige, ook als zelfstandig masseur.

Wees welkom en voel je thuis bij Moos for Care!
Mijn praktijk aan huis is te vinden in Neerkant, bij Deurne. Daar ontvang ik je in een professionele en prettige, ontspannen sfeer. Het groen van mijn huisstijl en logo staat voor de rust die in de natuur te vinden is. De open handen in het logo doen denken aan het gewei van een eland (Moose in het Engels)

Zo is de cirkel van een warm welkom bij Moos rond!

Elk mens is uniek

De laatste 20 jaar ben ik dagelijks in contact met (ex)kankerpatiënten. Van het eerste moment dat de ziekte wordt ontdekt tot in het proces van genezing en herstel. En ja, regelmatig ook bij het afscheid dat volgt op een korte of lange periode van ziekte.

Mijn hart gaat uit naar de mens, terwijl mijn handen zorgen
Ik heb veel psychosociale gesprekken mogen voeren als consulent bij Care for Cancer. Ik zie ieder persoon als mens, niet als kankerpatiënt. Want elk mens is uniek; dat zie ik als ik naar mijn dappere patiënten kijk. De kleine grapjes, de momenten van opluchting of schrik, de heerlijke afleiding van familie en vrienden. Er is altijd een complete zee aan emoties en verhalen.

Ook jouw verhaal doet er toe
Mocht je dit verhaal willen delen, met vragen en tobberijen zitten over het nu en over de toekomst, ik ben er. Ik kan je helpen om stappen te zetten die bij jou en je proces passen. Ik ben niet de gids die voorop loopt, maar de persoon met ervaring die deskundig advies kan geven en kan adviseren en waar nodig doorverwijzen.

Professionaliteit

Ik ben aangesloten bij het Netwerk Massage Bij Kanker. Dit is een kwaliteitsregister voor masseurs die een specialisatie opleiding hebben gevolgd en beschikken over kennis over de aandoening, behandeling en bijwerkingen. Hierdoor kunnen zij een verantwoorde massage geven. Moos for care is opgenomen in de Verwijsgids Kanker, www.kanker.nl en de OOK-wijzer. Daarnaast is Moos aangesloten BMS; bij de belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de massage en sportverzorgingsbranche.

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen