Moos for Care

Klacht gerelateerde massage

Massage bij klachten of stress, je bent welkom met je wensen en behoeften. Met de juiste aandacht zoek ik samen met mijn cliënt naar wat nodig en helpend is. Met als doel: rust in je lijf en je hoofd, contact met je lichaam en je persoonlijke mogelijkheden om met meer energie en rust in het leven te staan. Wie weer leert luisteren naar zijn/haar lichaam, kan pijn, ziekte en stress beter (ver)dragen en daarmee rust en balans toelaten.

Wie een massage ondergaat, is letterlijk in goede handen

Onbalans uit zich door overprikkeling, vermoeidheid, fysieke en geestelijke klachten. Het zet zich letterlijk vast in het lichaam.
Door massage krijgt het lichaam de kans zich te herstellen, afvalstoffen af te voeren en nieuwe energie aan te boren. Daarmee is een uur massage niet alleen ontspannend, maar geeft het het lichaam een kleine reset waarmee het verder kan herstellen.

Wie een massage ondergaat, is letterlijk in goede handen. Gedachten en zorgen mogen naar de achtergrond om ruimte te maken voor ontspanning en ontlading.

Door de juiste aanraking komt het lichaam in een staat van ontspanning en is het mogelijk oude, verborgen kwalen naar de oppervlakte te brengen.
Oud zeer wordt licht en vakkundig aangeraakt en opgeruimd. Een nieuw en verkwikt gevoel komt daarvoor in de plaats.

Massage wakkert het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan. Bij de juiste aanraking herkent het lichaam spanning en oud zeer maar ook de mogelijkheden om te ontspannen en die ontspanning vast te houden.

Deep Tissue Massage

Een intense massage bij klachten aan spieren en bewegingsapparaat

Hoofdpijnmassage

Een ontspannende massage bij nek-, schouder- en hoofdklachten

Afslankmassage | anti-cellulitismassage

Een totaalpakket aan behandelingen voor een gladdere huid en vermindering van centimeters

Voetreflex massage

Wat zich in je lichaam afspeelt, is terug te zien aan de voeten. De gevoeligheid van de reflexzones in onze voeten, geven een goed beeld van de spanningsverhoudingen in ons lichaam.

Rugpijn massage

Een massage die de rug ontspant en stijfheidsklachten aanpakt

Zwangerschapsmassage

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen