Moos for Care

voetreflex massage

Alles wat zich in het lichaam afspeelt weerspiegelt zich in de voeten. Ziekte en pijn zijn een weerstand tegen het leven, die zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging.

Voetreflexmassage

Wat zich in je lichaam afspeelt, is terug te zien aan de voeten. De gevoeligheid van de reflexzones in onze voeten, geven een goed beeld van de spanningsverhoudingen in ons lichaam.
Door het stimuleren van de diverse reflexpunten op de voeten, kunnen zenuwen via de hersenen worden geprikkeld. Deze prikkelingen geven een impuls aan specifieke organen van het zenuwstelsel.
Een ingenieuze samenwerking van je hersenen en je lichaam.

Een voetreflexmassage heeft een positieve invloed op tal van processen in het lichaam, waaronder de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom.

Tarief Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage duurt:

  • 60 minuten

Jouw investering:

  • 55,-

Wanneer mag ik u niet masseren | contra-indicaties

Als je koorts hebt, een infectie aan wonden, breuken of een hoge bloeddruk, is het beter de massage uit te stellen. Je lichaam heeft dan iets anders nodig. Twijfel je over contra-indicaties? Vraag me om advies!

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen