Moos for Care

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage kan helpen om hoofdpijn te verminderen en zelfs te voorkomen door de juiste aanraking, warmte en ontspanning.

Hoofdpijn is letterlijk verlammend

Je kunt niet werken, niet ontspannen, niet zorgen en niet prettig in contact zijn met anderen en jezelf. Waar hoofdpijn ook vandaan komt (stress, inspanning, voeding of ziekte), massage helpt. Voor iedereen, ook kinderen, is massage een helpende vorm van aandacht en ontspanning bij stress en hoofdpijnklachten.

De juiste aanraking, warmte, ontspanning en massage kunnen helpen om hoofdpijn te verminderen en zelfs te voorkomen.
Niet alleen het hoofd krijgt de nodige aandacht, ook de spieren in nek en schouders, gezicht en hals worden meegenomen voor een optimaal, ontspannen resultaat.

Wanneer een hoofdpijn massage

  • Bij hoofdpijn (migraine – spanning)
  • Bij overbelasting van de nek en schouders (denk aan zittend werk, zwaar tillen en/of verkeerde houding)

Bij een massage van hoofdpijnklachten neem ik altijd bij de eerste afspraak een pijnmanamnese af om in kaart te brengen waar de klacht zich exact bevindt om te kunnen bepalen of een massage verantwoord is.

Tarief hoofdpijnmassage

Een behandeling duurt

  • 45 minuten

Jouw investering

  • 45,00

Wanneer mag ik je niet masseren | contra-indicaties

Als je koorts hebt, een infectie aan wonden, breuken of een hoge bloeddruk, is het beter de massage uit te stellen. Je lichaam heeft dan iets anders nodig. Twijfel je over contra-indicaties? Vraag me om advies!

Ik ben aangesloten bij

Interesse? Ik sta voor je klaar!

Wensen of vragen?
Neem gerust contact op voor alle info en mogelijkheden. Samen maken we een plan dat past bij jou en je behoeften van dit moment.

Chantal van der Heijden Contact opnemen